Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PURJOKEITTO

1 l kasvislientä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl pilkottuja liemijuureksia (mm. porkkana, palsternakka, purjo ja sipuli)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1-2 purjoa

Paloittele juurekset pieniksi kuutioiksi ja hauduta ne voissa. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Kaada vähitellen joukkoon kuuma neste samalla sekoittaen. Hauduta keittoa noin puoli tuntia. Soseuta tai siivilöi juurekset. Lisää siivilöityyn keittopohjaan paloiteltuna huolellisesti huuhdeltu purjo ja hauduta 10 minuuttia. Makua voi parantaa kermalla tai maidolla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä