Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PARSAKEITTO

1 l kasvislientä, johon on lisätty parsan omaa lientä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl pilkottuja liemijuureksia (mm. porkkana, palsternakka, sipuli ja purjo)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl paloiteltua parsaa

Kuutioi juurekset ja hauduta ne voissa. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Kaada vähitellen joukkoon kuuma neste samalla sekoittaen. Hauduta keittoa noin puoli tuntia. Soseuta tai siivilöi juurekset. Lisää siivilöityyn keittoon paloiteltua parsaa. Hauduta noin 5 minuuttia. Makua voi parantaa kermalla tai maidolla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä