Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTOKEITTO

1 l kasvislientä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl pilkottuja liemijuureksia (mm. porkkana, palsternakka, sipuli ja purjo)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 dl kermaa
1 dl juustoraastetta (tahko tai aurajuustoa)
ripaus paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
ripaus kirveliä
1 rkl valkoviiniä tai sherryä

Kuutioi ja hauduta juurekset voissa. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Kaada vähitellen joukkoon kuuma neste samalla sekoittaen. Hauduta keittoa noin puoli tuntia. Soseuta tai siivilöi juurekset. Lisää siivilöityyn keittoon juustoraaste hiljalleen sekoittaen. Lisää puristettu valkosipulinkynsi ja muut mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä