Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Silakkapihvit

silakkapihvit
silakkapihvit ruokia silakkapihvi ruokia silakkapihvi ruokia

0,5 kg silakkafileitä (20-30 kpl)
täyte:
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl hienonnettua tilliä
2 rkl hienonnettua persiljaa
jauhottamiseen:
1-2 dl ruisjauhoja
paistamiseen :
4 rkl voita

Valmista täyte hienontamalla kananmunat ja sekoittamalla ne muihin aineisiin. Levitä siivilällä työlaudalle ohut kerros ruisjauhoja. Laita silakat tiiviisti vierekkäin nahkapuoli alaspäin. Levitä päälle täyte ja peitä se kerroksella nahkapuoli ylöspäin olevia silakkafileitä. Ripottele siivilällä päälle ohut kerros
ruisjauhoja. Paista pannulla kullanruskeaksi.

P.S. Tarjoa perunamuusin kera. Voit paistaa pihvit myös uunissa voitelemalla ne ensin voisulalla ja paistamalla 180 asteessa 15 20 minuuttia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.9.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä