Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Porkkanasosekeitto

sosekeitto

1 l kasvislientä
1 rkl voita
5 porkkanaa
1 sipuli
1 palsternakka
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus muskottipähkinää
1 dl kermaa

Sulata voi kattilassa ja lisää porkkana, sipuli ja palsternakka paloiteltuna. Hauduta hetki ja lisää mausteet sekä kuuma liemi. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta keitto tehosekoittimella tai siivilöimällä liemen pois ja raastamalla kasvikset ja yhdistämällä ne takaisin liemeen. Kiehauta keitto, Mausta ja paranna makua kermalla. Tarjoa lisäkkeenä paahdettuja leipäkuutioita.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 29.6.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä