Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Talonpojan munakas

talonpojan ruokaohje

4 annosta munakasmassaa
8 rkl kypsiä perunakuutioita
8 rkl hienonnettua sipulia
8 rkl kinkkukuutioita
3 rkl voita tai margariinia

Kuutioi ainekset. Kypsennä perunoita, sipuleja ja kinkkua voissa, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää munakasmassa. Anna munakkaan kypsyä siten, että aluksi keräät hyytynyttä massaa välillä rauhallisin liikkein keskelle. Kun munakas on aika kypsää kerää se kahvan vastakkaiselle sivulle. Anna hautua hetki lieden reunalla. Ota tukeva ote pannunkahvasta ja laita toisella kädellä lautanen pannun päälle. Kiepauta siten, että lautanen jää alle, jolloin munakas tipahtaa siihen.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä