Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Tonnikalasalaatti

tonnikalasalaatti
tonnikalasalaatti tonnikalasalaatti tonnikalasalaatti

3 dl tonnikalaa
1 dl riisiä
3 dl vettä
ripaus suolaa
pala kurkkua
1 dl herneitä
10 oliivia
0,5 paprika
Pinnalle:
2 kananmunaa
3 tl hienonnettua tilliä, persiljaa tai ruohosipulia

Kastike:
Ranskalainen öljykastike tai kermaviilikastike

Keitä ja jäähdytä riisi. Keitä kananmunia 10 minuuttia ja laita ne hetkeksi kylmään veteen. Pese kurkku ja paprika ja kuutioi ne. Valuta tonnikalasta liemi. Lado tarjoiluastiaan kerroksittain riisit, herneet, kurkkukuutiot, tonnikala, oliivit ja paprikapalaset. Valmista ranskalainen öljykastike ja kaada se salaatin sekaan. Lohko kuoritut kananmunat ja koristele salaatti niillä. Ripottele pinnalle tilliä, ruohosipulia tai persiljaa.

Ps. Tonnikalasalaattiin käy myös mm. omena, purjo ja herkkusieniviipaleet.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 27.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä