Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kuuma valkosipulikeitto

Valkosipulia, punasipulia, paprikaa ja muita vihanneksia

2 dl pilkottuja liemijuureksia (mm. porkkana, palsternakka, sipuli ja purjo)
10 kpl valkosipulinkynttä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
1 l kasvislientä
1 dl valkoviiniä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus kirveliä
2 dl kermaa

Kuori ja paloittele juurekset pieniksi kuutioiksi. Purista valkosipulinkynnet. Hauduta vihanneksia ja valkosipulinkynsiä voissa pari minuuttia. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Kaada vähitellen joukkoon kuuma neste samalla sekoittaen. Hauduta keittoa noin 30 minuuttia. Soseuta tehosekoittimessa tai siivilöi vihannekset ja lisää ne soseutuksen jälkeen takaisin keittoon. Tarkista maku. Makua voi parantaa tilkalla kermaa. Koristele keitto hienonnetulla persiljalla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 27.9.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä