Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kassler

kasleri
kasleri ruoka porsaan ruoka

1 kg porsaankassleria
3 rkl voita
1 porkkana
1 sipuli
4 dl vettä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria

Hiero fileiden pintaan voi ja mausteet. Laita ne reunalliseen uunivuokaan, jonka pohjalla on tilkka vettä, jottei liha kuivuisi ja uunissa pysyisi sopiva kosteus. Paista 150 asteessa 2 tuntia ja lisää paistamisen aikana tarvittaessa nestettä. Valmista paistoliemestä kastike.

P.S. Voit täyttää kasslerin luumuilla. Leikkaa kasslerin päästä ohut kolo sen läpi ja työnnä luumut koloon. Sido kassler tarvittaessa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä