Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Maksa- ja veriruokia

jauhemaksapihvi
jauhemaksapihvi jauhemaksapihvi maksa

Maksa ja muut sisäelinruoat ovat maultaan voimakkaan makuisia, joten ne vaativat rinnalleen makuun sopivat vahvanmakuiset lisukkeet.

Sisäelin- ja veriruoat, kuten maksa, ovat helposti pilaantuvia, mutta ravintoarvoltaan hyviä sisältäen mm. paljon rautaa. Sisäelinruoat on valmistettava tuoreena ja yleensä nopeasti, sillä muutoin ne menettävät paljon makua ja liha saattaa sitkistyä.

Ylen elävä arkisto tarjoaa: Kesäkeittiö: Sisäelimiä nuotiolla

Keittiömestarit Kolmonen ja Vanamo valmistavat varsin valkuaispitoista ruokaa nuotiolla. Ruokalistalla on vasikan munuaisia, hiillospossua sekä maksaviipaleita kepin nenässä käristettyinä. .Possua nuotiolla



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 5.8.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä