Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Pataruokia

harkaa ruokaohje

Pataruoat ovat hyvin monipuolisia ja niitä voi tehdä omien mieltymysten mukaan. On kuitenkin hyvä muistaa muutamia nyrkkisääntöjä pataruokien suhteen.

Kala ja kasvispadat kypsyvät huomattavasti nopeammin kuin lihapadat. Lihapadoissa on makuasia, tekeekö luuttomasta vai luullisesta lihasta, kunhan vain palat ovat samankokoisia, jotta ne kypsyvät samanaikaisesti. Samoin eri lihalaadut vaativat erilaisen kypsennysajan. Voit ruskistaa lihan ensin tai laittaa sen kiehuvaan liemeen. Lihapatoihin on hyvä lisätä vihanneksia esimerkiksi 0,5 kg lihaa ja 1 kg vihanneksia (jos liha on luullista, on lihamäärän hyvä olla suurempi).


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 28.7.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä