Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kreppitaikina

Täytetyt ohukaiset

KREPPITAIKINA

2,5 dl vettä tai vichyvettä
2 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 dl maitoa
2 rkl voita tai margariinia

Sekoita jauhot ja vesi tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa joukkoon kananmunat ja maito. Sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä. Sekoita rasva taikinaan. Anna taikinan turvota viileässä 20 minuuttia.

Kuumenna paistinpannu. Laita pannulle pieni nokare rasvaa ja kaada siihen taikinaa. Levitä taikina siten, että se peittää ohuena kerroksena koko pannun pohjan. Jos krepit täytetään samantien, niitä ei tarvitse paistaa kummaltakin puolelta.

Laita täytettä 2-3 rkl keskelle kreppiä. Käännä itseäsi lähin sivu ylös, sitten sivureunat ja lopuksi koko kreppi itsestäsi poispäin.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä