Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lihakääryleet

 lihakääryleet

0,5 kg sisä tai ulkopaistia
1-2 dl täytettä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 sipuli
1 porkkana
3 dl ruskeaa kastiketta
1 dl kermaa

Leikkaa paistista ohuita viipaleita (2-3 kpl/annos). Halutessasi voit nuijia lihan kevyesti kahden muovin välissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pihveille täyte ja kääri kääryleiksi, jotka on hyvä sulkea hammastikulla. Jauhota ja ruskista kääryleet vihannessuikaleiden kanssa. Hauduta uunissa lihaliemessä kypsäksi. Poista hammastikut. Tee paistoliemestä ruskea kastike, jonka makua voi parantaa kermalla. Kaada kastike kääryleiden päälle ja tarjoile.

Täytteitä:

Vasikanlihakääryle: jauheliha sieni vihannesmassa

Raavaanlihakääryle: jauhettu silava, jauheliha ja pehmentämiseen kerma

Porsaanlihakääryle: hienonnettu omena, luumu ja maustekurkku

P.S. Tarjoile perunasoseen kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 6.4.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä