Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Osso bucco

osso bucco

Osso bucco on toiselta nimeltään vasikanpotkaa italialaiseen tapaan.

0,7 kg viipaloitua vasikanpotkaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
3 dl kuutioituja vihanneksia (mm. porkkana, sipuli, palsternakka ja selleri)
2 rkl tomaattisosetta tai tuoreita tomaatteja
2 dl valkoviiniä
2 dl ruskeaa kastiketta (ks. 1.13.16)
2 valkosipulinkynttä
ripaus oreganoa
ripaus salviaa
ripaus basilikaa

Nuiji liha kahden muovin välissä. Vedä kovaan reunarasvaan viilto kolmeen tai neljään kohtaan, sillä muutoin rasvakalvot kiristävät paistettaessa pihvit kasaan. Mausta ja jauhota lihat sekä ruskista ne kevyesti. Laita kaikki aineet haudutusastiaan. Hauduta 180 asteessa, kunnes lihat ovat kypsiä (1-2 tuntia).

P.S. Tarjoa keitetyn spaghetin kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.1.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä