Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Paella

risotto

3 luutonta broilerin rintaleikettä
1 pkt pekonia (170 g)
2 sipulia
1 tl voita
2,5 dl puuroutumatonta riisiä
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
1 tl paprikajauhetta
6-7 dl kanalientä
2-3 valkosipulinkynttä
ripaus sahramia
ripaus currya
3 rkl tomaattisosetta
1 purjo
1 paprika
0,1 kg kuorittuja katkarapuja
0,25 kg simpukoita
1 pss pakasteherneitä (200 g)

Hienonna sipuli, suikaloi purjo ja paloittele muut ainekset. Hauduta pekoni, sipuli ja valkosipulinkynnet voissa. Hauduta lopuksi broilerinpalat. Mausta ja lisää riisi. Hauduta minuutti samalla sekoittaen. Lisää kanaliemi, paprika, tomaattisose ja purjo. Hauduta 20 minuuttia ja lisää sahrami, katkaravut, herneet ja simpukat. Jos käytät tuoreita sinisimpukoita, pese ja harjaa ne hyvin ja lisää jo aikaisemmassa vaiheessa.

Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa sitruunalohkojen ja patongin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 15.12.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä