Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Liha-perunasoselaatikko

liha- perunasoselaatikko

3.9.1 LIHA-PERUNASOSELAATIKKO

0,4 kg jauhelihaa
2 sipulia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl margariinia
perunasose:
10 perunaa
vettä
suolaa
3 dl maitoa
1 kananmuna
1 rkl korppujauhoja

Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit margariinissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta perunat ja lisää maito ja kananmuna. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Laita voideltuun uunivuokaan kerroksittain jauheliha sipulimassaa ja
perunasosetta siten, että alimmainen ja päällimmäinen kerros on perunasosetta. Ripottele pinnalle hieman korppujauhoja ja muutama voinokare. Paista 175 asteessa puoli tuntia.

P.S. Tarjoa puolukkahillon kera. Voit lisätä joukkoon myös vihanneksia. Jos et halua laittaa aineksia kerroksittain, sekoita jauheliha sipulimassa ja perunasose keskenään.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä