Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Uuniporsas

uuniporsas

0,5 kg porsaan ulko tai sisäfilettä (kassleri)
3 rkl voita
1-2 rkl sinappia
1 porkkana
1 sipuli
4 dl vettä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria

Porsaanfileessä oleva rasva ja kalvo on pehmeää, joten niitä ei välttämättä tarvitse poistaa. Pintaan on hyvä tehdä joitakin pitkittäisiä viiltoja, jottei file menisi paistettaessa kasaan. Hiero fileen pintaan voisula ja sinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita fileet reunalliseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tilkka vettä, jottei liha kuivuisi ja uunissa säilyisi riittävä kosteus. Lisäksi neste on hyvä paistoliemi, josta voit valmistaa kastikkeen. Paista 150 asteessa, kunnes fileen sisälämpötila on 80 astetta. (ks. lihan esikäsittelystä kohta file tai paisti kokonaisena paistettuna).

P.S. Muistathan että porsaanlihan on aina oltava kypsää.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä