Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Rapusilakat

silakoita

0,6 kg silakkafileitä (25-35 kpl)

1,5 tl suolaa

2 rkl tilliä

4 dl vettä tai kermaa

2-3 rkl tomaattisosetta

Koristeluun:

3 tomaattia

ripaus hienonnettua tilliä

Levitä silakkafileet voipaperille nahkapuoli ylöspäin. Mausta kevyesti suolalla ja ripottele päälle tilliä.

Kääri fileet rullalle aloittaen häntäpäästä ja nosta ne voideltuun uunivuokaan tiiviisti vierekkäin.

Ripottele rullien päälle tilliä. Mausta vesi kermaseos tomaattisoseella ja kaada se rullien päälle.

Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia. Koristele tomaattiviipaleilla ja tillinoksilla.

P.S. Rapusilakat maistuvat sekä kuumina että kylminä ja ne sopivat hienoonkin voileipäpöytään.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.09.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä