Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ANJOVISSILAKAT

0,6 kg silakkafileitä (25-35 kpl)
1 rasia anjovisfileitä (125 g)

Liemi:
4 dl kermaa
2 kananmunaa
hieman anjovislientä
2 rkl hienonnettua tilliä

Lado silakkafileet voipaperille nahkapuoli alaspäin. Aseta jokaiselle fileelle anjovissuikale. Kääri fileet rullalle hännästä alkaen. Nosta fileet voideltuun uunivuokaan ja silppua päälle tilliä. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää kerma ja mausta seos anjovisliemellä. Kaada seos silakkarullien päälle. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia.

P.S. Jos anjovisfileet ovat suuria, ne on hyvä halkaista.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.9.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä