Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ANJOVISSILAKAT

0,6 kg silakkafileitä (25-35 kpl)

1 rasia anjovisfileitä (125 g)

Liemi:

4 dl kermaa

2 kananmunaa

hieman anjovislientä

2 rkl hienonnettua tilliä

Lado silakkafileet voipaperille nahkapuoli alaspäin. Aseta jokaiselle fileelle anjovissuikale. Kääri fileet rullalle hännästä alkaen. Nosta fileet voideltuun uunivuokaan ja silppua päälle tilliä. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää kerma ja mausta seos anjovisliemellä. Kaada seos silakkarullien päälle. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia.

P.S. Jos anjovisfileet ovat suuria, ne on hyvä halkaista.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.09.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä