Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SINAPPISILAKAT

0,6 kg silakkafileitä (25-30 kpl)

Liotusliemi:
1 rkl suolaa
2 dl vettä
0,5 dl väkiviinaetikkaa

Kastike:
1 dl öljyä
3 rkl viinietikkaa
4 rkl sinappia
3 rkl sokeria
0,5 rkl suolaa
0,5 tl rouhittua valkopippuria
0,5 dl hienonnettua tilliä

Lado silakkafileet astiaan. Valmista suolasta, vedestä ja etikasta liemi ja kaada se silakoiden päälle.

Anna silakoiden maustua liemessä 2 tuntia. Valmista kastike maustumisen aikana. Laita sinappi, sokeri, suola ja pippuri kulhoon ja sekoita voimakkaasti. Lisää öljy ja lopuksi hienonnettu tilli. Kaada silakoista liemi pois ja laita ne kannelliseen astiaan kerroksittain kastikkeen kanssa siten, että kastikekerros tulee päällimmäiseksi. Anna maustua jääkaapissa 3–4 vuorokautta.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 1.9.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä