Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ETIKKASILAKAT

1 kg paistettuja silakoita

etikkaliemi:

1 dl etikkaa

8 dl vettä

0,5 dl sokeria

5 kokonaista neilikkaa

10 kokonaista maustepippuria

1 rkl suolaa

1 laakerinlehti

1 sipuli

hieman hienonnettua tilliä

Lado paistetut ja jäähdytetyt silakat vuokaan siten, että kerrosten väliin tulee sipulirenkaita ja tilliä.

Keitä keitinlientä noin 10 minuuttia ja jäähdytä. Kaada keitinliemi silakoiden päälle. Anna silakoiden maustua kylmässä noin vuorokausi ennen tarjoilua. Tarjoa ilman lientä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.09.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä