Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ETIKKASILAKAT

1 kg paistettuja silakoita

etikkaliemi:
1 dl etikkaa
8 dl vettä
0,5 dl sokeria
5 kokonaista neilikkaa
10 kokonaista maustepippuria
1 rkl suolaa
1 laakerinlehti
1 sipuli
hieman hienonnettua tilliä

Lado paistetut ja jäähdytetyt silakat vuokaan siten, että kerrosten väliin tulee sipulirenkaita ja tilliä.

Keitä keitinlientä noin 10 minuuttia ja jäähdytä. Kaada keitinliemi silakoiden päälle. Anna silakoiden maustua kylmässä noin vuorokausi ennen tarjoilua. Tarjoa ilman lientä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.9.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä