Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Silakkakääryleet

silakkalautanen

0,6 kg silakkafileitä (25-35 kpl)

nippu tillinvarsia

1 sipuli

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

keitinliemi:

1 dl etikkaa

8 dl vettä

0,5 dl sokeria

1 tl neilikkaa

2 tl kokonaisia maustepippureita

1 rkl suolaa

Kääri silakkafileet rullalle aloittaen häntäpäästä. Laita ne reunalliseen uunivuokaan. Ripottele päälle suola valkopippuriseos, hienonnetut tillinvarret ja ohueksi siivutetut sipulirenkaat. Anna maustua hetki ja kaada päälle kiehautettu keitinliemi. Peitä voipaperilla ja anna hautua 125 asteessa noin 10 minuuttia.

Halutessasi voit antaa jäähtyneiden silakoiden maustua jääkaapissa vuorokauden ennen tarjoilua. Tarjoa ilman lientä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 01.09.2016 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä