Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Marinoidut savusilakat

silakkalautanen

1 kg savusilakoita
2 rkl sitruunamehua
1 dl öljyä
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
runsaasti hienonnettua tilliä, ruohosipulia ja persiljaa

Poista silakoista nahka ja irrota fileet mahdollisimman ehjinä paloina. Poista ruodot tarkasti. Sekoita sitruunamehu ja öljy keskenään. Mausta kevyesti mustapippurilla. Jos silakat ovat tarpeeksi suolaisia, kastiketta ei tarvitse maustaa suolalla. Asettele kerros silakkafileitä tarjoiluvadille ja ripottele päälle reilusti maustevihanneksia. Laita loput kalat ja mausteet samanlaisiksi kerroksiksi. Pirskottele kastike päälle ja peitä silakat kelmulla tai foliolla. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 1.9.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä