Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SYYSKEITTO

1 pkt pekonia (170 g)

0,5 valkokaali

1 sipuli

1 porkkana

1 l lihalientä

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

4 perunaa

1 rkl tomaattisosetta

ripaus hienonnettua persiljaa

Puhdista ja suikaloi pekoni, kaali, sipuli ja porkkana. Kuumenna pekonia kattilan pohjalla, kunnes rasva alkaa erottua. Lisää sipuli ja kypsennä hetki. Lisää muut vihannekset ja hauduta minuutti. Lisää neste, mausteet ja tomaattisose ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kuoritut ja lohkotut perunat. Kypsennä hiljalleen, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia). Mausta persiljasilpulla.

P.S. Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää siihen vaikkapa paloiteltuja nakkeja tai kinkkusuikaleita.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä