Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LINSSIKEITTO

1,5 dl punaisia linssejä
4 porkkanaa
1 purjo
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 rkl öljyä
1 l kasvislientä
2 rkl tomaattisosetta
ripaus timjamia
ripaus rakuunaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Pese ja paloittele porkkanat ja purjo. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy padassa. Lisää vihannekset ja hyvin huuhdellut linssit. Hauduta, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää neste, tomaattisose ja mausteet. Kypsennä noin 40-50 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Tarjoa patongin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä