Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LINSSIKEITTO UNKARILAISEEN TAPAAN

2 dl linssejä
1 l kasvislientä
2 perunaa
2 sipulia
1 paprika
2 porkkanaa
2 rkl tomaattisosetta
2 valkosipulinkynttä
ripaus paprikajauhetta
1-2 rkl hienonnettua persiljaa

Kuutioi porkkanat, perunat, sipulit ja paprikat. Huuhtele linssit hyvin ja keitä niitä kasvisliemessä 30 minuuttia. Lisää kuutioidut vihannekset, tomaattisose ja mausteet. Anna kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia).

P.S. Koristele hienonnetulla persiljalla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä