Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BORTSKEITTO

0,1 kg pekonia

1 rkl öljyä

3-4 punajuurta

0,5 valkokaali

1 sipuli

(2 valkosipulinkynttä)

2 porkkanaa

1 purjo

1,5 l lihalientä

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

3 rkl etikkaa (ellei käytetä etikkapunajuuria)

4 6 nakkia

1 tl sokeria

ripaus meiramia

1 laakerinlehti

Puhdista kaali ja poista päällimmäiset huonot lehdet. Suikaloi kaali ja sipulit. Laita pataan suikaloitu savusilava ja öljy. Lisää kaali ja sipulit silavan alkaessa sulaa ja kypsennä, kunnes ne ovat pehmeitä (sipuli ja kaali on helpompi kypsentää pienissä erissä). Lisää pestyt, kuoritut ja suikaloidut porkkanat, punajuuret ja purjot. Lisää lihaliemi, etikka ja mausteet. Keitä noin 20 minuuttia ja lisää paloitellut nakit. Tarkista maku. Tarjoa smetanan kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä