Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BORTSKEITTO

0,1 kg pekonia
1 rkl öljyä
3-4 punajuurta
0,5 valkokaali
1 sipuli
(2 valkosipulinkynttä)
2 porkkanaa
1 purjo
1,5 l lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
3 rkl etikkaa (ellei käytetä etikkapunajuuria)
4 6 nakkia
1 tl sokeria
ripaus meiramia
1 laakerinlehti

Puhdista kaali ja poista päällimmäiset huonot lehdet. Suikaloi kaali ja sipulit. Laita pataan suikaloitu savusilava ja öljy. Lisää kaali ja sipulit silavan alkaessa sulaa ja kypsennä, kunnes ne ovat pehmeitä (sipuli ja kaali on helpompi kypsentää pienissä erissä). Lisää pestyt, kuoritut ja suikaloidut porkkanat, punajuuret ja purjot. Lisää lihaliemi, etikka ja mausteet. Keitä noin 20 minuuttia ja lisää paloitellut nakit. Tarkista maku. Tarjoa smetanan kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä