Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HAUKEA HOMBURGIN TAPAAN

4 haukifilepalaa (n. 200 g/pala)
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
2 rkl voita
1 rkl tomaattisosetta
1 kananmuna
2 rkl juustoraastetta
0,5 dl korppujauhoja
3 dl kermaa

Ripottele haukifilepalojen päälle suolaa ja pippuria. Anna palojen maustua kylmässä 20 minuuttia. Lisää sulatettuun voihin tomaattisose ja kananmuna. Sekoita korppujauho ja juustoraaste keskenään. Pyöritä kalapalat ensin kananmunaseoksessa ja painele ne sitten korppujauhoseokseen. Laita leivitetyt kalanpalat uunivuokaan ja paista 10 minuuttia 200 asteessa. Lisää kerma ja hauduta 20-30 minuuttia 180 asteessa.

P.S. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muussin ja herkkusieni tai katkarapukastikkeen kanssa.

Voit myös valmistaa ohuen kermaisen kastikkeen ja laittaa sen kalan kuorrutukseksi kerman sijasta.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä