Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SILAKKALAATIKKO

15 perunaa

8 suolasilakkaa

3 sipulia

0,2 kg sianlihaa

0,5 l maitoa

2 kananmunaa

ripaus valkopippuria

Liota suolasilakoita vedessä muutama tunti. Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna sipulit. Paloittele silakat ja liha. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleet, silakat, lihapalat ja mausteet siten, että ylin ja alin kerros on perunoita. Laita pinnalle muutama lihaviipale. Sekoita munamaito ja kaada se vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175 asteessa, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 1,5 tuntia).

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä