Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SILAKKALAATIKKO

15 perunaa
8 suolasilakkaa
3 sipulia
0,2 kg sianlihaa
0,5 l maitoa
2 kananmunaa
ripaus valkopippuria

Liota suolasilakoita vedessä muutama tunti. Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna sipulit. Paloittele silakat ja liha. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleet, silakat, lihapalat ja mausteet siten, että ylin ja alin kerros on perunoita. Laita pinnalle muutama lihaviipale. Sekoita munamaito ja kaada se vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175 asteessa, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 1,5 tuntia).


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä