Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

INTIALAINEN UUNIKALA

5 dl kalalientä
1 tl currya
0,5 tl suolaa
2 dl puuroutumatonta riisiä
1 tlk murskattuja tomaatteja (400 g)
3 sipulia
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus paprikajauhetta
2 dl kermaa
0,4 kg tuoretta tai pakastettua kalaa
1 rkl sitruunamehua

Kiehauta kalaliemi. Lisää liemeen riisi, suola ja curry. Keitä riisiä kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Kiehauta tomaattimurska. Lisää sipulirenkaat ja keitä 10 minuuttia. Mausta tomaattikastike ja lisää kerma. Kaada kypsä riisi voidellun vuoan pohjalle. Laita kalafileet riisin päälle. Mausta sitruunamehulla. Kaada päällimmäiseksi tomaattikastike. Kypsennä 200 asteessa 40-50 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

P.S. Pakastettu kala kannattaa sulattaa, sillä jos se on kovin jäistä, on kypsennysaikaa pidennettävä.

Katso myös


Intialainen ruokakulttuuri
Intialainen ruokakulttuuri
Intiassa on monia kansoja ja uskontoja. Tämän vuoksi intialaiset kutsuvat maataan nimellä FFF (Means Feast, fasts and festivals) juhlaa, paastoa ja festivaaleja ,...
Lue lisää intialaisesta ruokakulttuurista



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.7.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä