Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

GULASSI

0,5 kg naudan tai lampaanlapaa tai paistia isoina kuutioina

3 rkl öljyä

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus paprikajauhetta

1 dl suikaloitua pekonia

3 sipulia

1-2 tomaattia

1-2 dl vettä

1 dl valkoviiniä

2 paprikaa

1 dl kermaa

Kuumenna öljy ja suikaloitu pekoni padassa. Ruskista pienissä erissä lihakuutiot ja hienonnettu sipuli.

Lisää neste ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 40 minuuttia (kunnes liha on kypsää). Lisää hauduttamisen loppuvaiheessa paprikasuikaleet, tomaattilohkot ja kerma. Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Tarjoa riisin ja salaatin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä