Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

GULASSI

0,5 kg naudan tai lampaanlapaa tai paistia isoina kuutioina
3 rkl öljyä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus paprikajauhetta
1 dl suikaloitua pekonia
3 sipulia
1-2 tomaattia
1-2 dl vettä
1 dl valkoviiniä
2 paprikaa
1 dl kermaa

Kuumenna öljy ja suikaloitu pekoni padassa. Ruskista pienissä erissä lihakuutiot ja hienonnettu sipuli.

Lisää neste ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 40 minuuttia (kunnes liha on kypsää). Lisää hauduttamisen loppuvaiheessa paprikasuikaleet, tomaattilohkot ja kerma. Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Tarjoa riisin ja salaatin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä