Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KARJALANPAISTI

0,5 kg kuutioitua vasikan , porsaan ja lampaanlihaa
3 sipulia
1 rkl voita
ripaus suolaa
5 kokonaista maustepippuria
1 laakerinlehti
vettä

Kypsennä hienonnettu sipuli voissa pehmeäksi. Laita haudutusastiaan kerroksittain lihaa ja sipulia sekä väliin mausteita. Lisää nestettä siten, että lihat peittyvät. Hauduta 160 asteessa välillä sekoittaen, kunnes liha on kypsää (1-1,5 tuntia).

P.S. Perinteiseen karjalanpaistiin laitetaan myös maksaa ja munuaisia. Lisäksi sipuli on ainoastaan kuorittu ja lisätty joukkoon lohkoina.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä