Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LAMPAANKYLJYKSET

2 kpl/annos lampaankyljyksiä (yht. 150 g)

ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
0,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl öljyä tai margariinia

Lampaankyljykset valmistetaan lampaan sisä tai ulkofileestä, jossa on luu jäljellä. Puhdista kyljykset ja poista kova rasva sekä kalvot. Nuiji kyljykset varovasti kahden muovin välissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Jauhota kyljykset kevyesti juuri ennen paistamista. Paista nopeasti siten, että vain pinta ruskistuu. Laita kyljykset uunivuokaan kypsien kerma tai valkosipuliperunoiden päälle ja hauduta 140 asteessa 10 20 minuuttia toivotun kypsyysasteen mukaan.

P.S. Tarjoa punaviini tai kylmän minttukastikkeen sekä valkosipuli tai muiden vahvanmakuisten viipaleperunoiden kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä