Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LAMPAANKYLJYKSET AURAJUUSTOLLA

2 kpl/annos lampaankyljyksiä (yht. 150 g)

3 rkl öljyä

0,5 dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

150 g sinihomejuustoa tai Koskenlaskijaa

1 valkosipulinkynsi

Puhdista kyljykset ja poista kova rasva sekä kalvot. Nuiji kyljyksiä kevyesti kahden muovin välissä.

Jauhota kyljykset juuri ennen paistamista. Paista hieman kummaltakin puolelta. Mausta ja laita uunivuokaan.

Laita päälle sinihomejuustoa tai Koskenlaskija valkosipuliseosta. Kypsennä 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut (10-15 minuuttia).

P.S. Paistettuja lampaankyljyksiä voi tarjota myös maustevoin tai hyvän kastikkeen kera. Lisäkkeenä viipale tai uuniperunoita, salaattia ja minttuhyytelöä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä