Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LAMPAANKYLJYKSET AURAJUUSTOLLA

2 kpl/annos lampaankyljyksiä (yht. 150 g)

3 rkl öljyä
0,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
150 g sinihomejuustoa tai Koskenlaskijaa
1 valkosipulinkynsi

Puhdista kyljykset ja poista kova rasva sekä kalvot. Nuiji kyljyksiä kevyesti kahden muovin välissä.

Jauhota kyljykset juuri ennen paistamista. Paista hieman kummaltakin puolelta. Mausta ja laita uunivuokaan.

Laita päälle sinihomejuustoa tai Koskenlaskija valkosipuliseosta. Kypsennä 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut (10-15 minuuttia).

P.S. Paistettuja lampaankyljyksiä voi tarjota myös maustevoin tai hyvän kastikkeen kera. Lisäkkeenä viipale tai uuniperunoita, salaattia ja minttuhyytelöä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä