Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MERIMIESPIHVI

0,5 kg raavaanlapaa tai paistia
2 rkl öljyä tai margariinia
ripaus suolaa
ripaus valko tai maustepippuria
5 sipulia
1 laakerinlehti
2-3 dl lihalientä (paistinliemi)
1 dl olutta
10 perunaa

Leikkaa liha pieniksi pihveiksi ja nuiji ne ohuiksi kahden muovin välissä. Ruskista pihvit kevyesti. Kuori ja viipaloi sipulit ja perunat. Kypsennä sipulirenkaita margariinissa kunnes ne pehmenevät. Lado pihvit, sipulirenkaat ja perunaviipaleet 2-3 kerrokseen ja ripottele väliin mausteita. Jätä perunakerros alimmaiseksi ja päällimmäiseksi. Sekoita olut ja lihaliemi ja kaada liemi ruoan päälle. Hauduta 180 asteessa 1-2 tuntia.

P.S. Tarjoa lisäkkeenä etikkapunajuuria.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä