Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PIHVIPATA

0,6 kg naudanpaistia tai lapaa
2 dl herkkusieniä
2 sipulia
3 tomaattia
4 dl punaviiniä
2 rkl voita
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Puhdista ja kuutioi liha. Ruskista liha ja hienonnettu sipuli ja laita ne uuniastiaan. Lisää mausteet, lohkotut tomaatit, viipaloidut herkkusienet ja punaviini. Hauduta kannen alla 200 asteessa, kunnes liha on kypsää (noin 1 tunti). Tarjoa suoraan padasta keitettyjen perunoiden tai muussin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä