Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Palapihvit

palapihvit

0,5 kg luutonta kuutioitua naudanpaistia
2 rkl margariinia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 sipulia
1 porkkana
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl tomaattisosetta
1 dl kermaa
1 dl maustekurkkusuikaleita

Ruskista puhdistettu ja kuutioitu liha pienissä erissä. Ruskista myös hienonnettu sipuli ja kuutioitu porkkana. Lisää pataan mausteet ja vehnäjauhot. Anna jauhojen ruskistua hetki. Lisää liemi samalla sekoittaen. Hauduta pataa hellalla tai uunissa, kunnes liha on kypsää (1-1,5 tuntia). Lisää maustekurkku ja kerma samalla sekoittaen ja hauduta vielä 10 minuuttia.

P.S. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 6.4.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä