Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

VASIKANLIHA MARENGO

0,5 kg vasikanlapaa tai paistia
1 dl herkkusieniä
2 sipulia
4 tomaattia
2 paprikaa
3 rkl margariinia
ripaus suolaa
2 valkosipulinkynttä
ripaus rakuunaa
2 dl lihalientä
2 dl valkoviiniä
1 dl kermaa

Ruskista puhdistettu ja kuutioitu liha pienissä erissä. Ruskista hienonnettu sipuli ja kuutioitu porkkana.

Lisää pataan mausteet, herkkusienet, tomaattilohkot ja paprikasuikaleet. Ripottele päälle vehnäjauhot ja hauduta hetki. Lisää lihaliemi ja valkoviini ja hauduta kannen alla, kunnes liha on kypsää (0,5 1 tuntia).

Sekoita joukkoon kerma ja anna hautua 10 minuuttia. Tarjoa riisin ja salaatin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä