Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RAAVAANLIHAHöYSTöT

Ks. perusvalmistus 3.4.22 lihahöystöt. Raavaanlihahöystöissä liha on leikattu suuriksi paloiksi. Höystöt valmistetaan usein valmistustapa yhden tai kolmen mukaan. Makua antavat paprika, valkosipuli ja maustekurkku.

P.S. Tarjoa tumman voimakkaan kastikkeen kera, jota on paranneltu smetanalla. Lisäkkeiksi sopivat myös voimakkaanmakuiset vihannekset, paprikajauhe ja tomaattisose.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä