Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HAPANIMELäPORSAS

0,5 kg luutonta porsaanlihaa
6 sipulia
2 porkkanaa
2 selleriä
3 rkl margariinia
6 dl lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus sokeria
1 dl soijaa
2 rkl maissijauhoja

Lihaksi sopii lapa, kassler tai fileliha. Ruskista lihasuikaleet ja hienonnettu sipuli. Lisää neste ja suikaloidut vihannekset. Mausta. Anna kypsyä 0,5 1 tuntia. Sekoita maissijauhot huolellisesti tilkkaan kylmää vettä ja kaada seos siivilän läpi pataan. Tarkista maku ja hauduta vielä 10 minuuttia.

P.S. Tarjoa riisin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä