Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

CHILI CON CARNE

0,5 dl ruskeita papuja
0,5 kg paisti tai filesuikaleita
2-3 sipulia
öljyä
3 dl lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
chiliä
2 rkl tomaattisosetta
1 rkl vehnäjauhoja

Huuhtele pavut ja laita ne edellispäivänä turpoamaan kylmään veteen. Puhdista ja suikaloi liha. Ruskista lihasuikaleet ja hienonnetut sipulit. Mausta. Lisää neste ja pavut. Hauduta, kunnes liha ja pavut ovat pehmeitä (40 60 minuuttia). Saosta tarvittaessa seuraavasti: Sekoita vesitilkkaan 2-3 rkl vehnä tai 2 rkl maissijauhoja ja kaada seos siivilän läpi pataan samalla sekoittaen. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Tarjoa riisin ja salaatin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä