Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

VORSHMACK

0,5 kg luutonta lampaanlihaa

0,1 kg luutonta häränlihaa

2 sipulia

2 sillifilettä

5 anjovisfilettä

5 dl lihalientä

4 valkosipulinkynttä

ripaus pippuria

Ruskista puhdistetut ja kuutioidut lihat ja paloitellut sipulit. Jauha liha, sipulit, silli ja anjovis.

Laita kaikki aineet pataan, lisää neste ja mausteet. Hauduta vähintään 1-2 tuntia joko hellalla tai uunissa 160 asteessa.

P.S. Vorshmackkiin yhdistetään hotelli Savoy ja marsalkka Mannerheim. Tarjoillaan perinteisesti uuniperunan, kivennäisveden ja snapsin kera. Voidaan tarjota myös suolakurkun, punajuuren ja perunasoseen kera. Tärkeintä on hauduttaa ruoka huolella. Esimerkiksi Savoyssa vorshmackkia keitetään 2 vuorokautta.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä