Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

UNKARILAINEN PAPRIKAPATA

3 sipulia
2 rkl margariinia
1 rkl paprikajauhetta
2,5 dl vettä
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
2 rkl tomaattisosetta
8 10 perunaa
2 paprikaa
1 tl suolaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl meiramia

Ruskista kuutioidut sipulit pehmeiksi margariinissa. Ripottele joukkoon paprikajauhe. Sekoita ja lisää vesi sekä tomaattimurska. Kuori ja lohko perunat. Pese ja halkaise paprikat poistaen siemenet ja sisuskalvot.

Laita perunalohkot ja paprikakuutiot pataan. Mausta suolalla, meiramilla ja valkosipulilla. Kypsennä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä (noin puoli tuntia). Tarkista maku ja tarjoa leivän ja juuston kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä