Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

UNKARILAINEN PAPRIKAPATA

3 sipulia

2 rkl margariinia

1 rkl paprikajauhetta

2,5 dl vettä

1 tlk tomaattimurskaa (400 g)

2 rkl tomaattisosetta

8 10 perunaa

2 paprikaa

1 tl suolaa

2 valkosipulinkynttä

1 tl meiramia

Ruskista kuutioidut sipulit pehmeiksi margariinissa. Ripottele joukkoon paprikajauhe. Sekoita ja lisää vesi sekä tomaattimurska. Kuori ja lohko perunat. Pese ja halkaise paprikat poistaen siemenet ja sisuskalvot.

Laita perunalohkot ja paprikakuutiot pataan. Mausta suolalla, meiramilla ja valkosipulilla. Kypsennä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä (noin puoli tuntia). Tarkista maku ja tarjoa leivän ja juuston kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä