Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAALIPATA

1 keräkaali
2 rkl voita
0,3 kg siansivua tai pekonia
2 sipulia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 tl sinappijauhetta tai sinappia
1 laakerinlehti
0,5 l vettä tai mietoa lihalientä
1 dl kermaa

Silppua puhdistettu kaali ja siansivu ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipuli. Ruskista ja mausta aineet pieninä erinä. Laita aineet pataan kerroksittain siten, että päällimmäinen ja alimmainen kerros on kaalia.

Lisää lihaliemi ja hauduta 200 asteessa ilman kantta puoli tuntia. Laita kansi ja hauduta toinen puoli tuntia. Lisää varovasti sekoittaen kerma ja hauduta 150 asteessa noin 10 minuuttia. Tarkista välillä, ettei pata kuivu ja lisää tarvittaessa lihalientä.

P.S. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä