Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SLAAVILAINEN KANAPATA

1 broileri tai 1 kg broilerin paloja
3 rkl öljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattisosetta
1 dl lihalientä
1 punainen paprika
2 dl pakastepapuja
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl smetanaa

Puhdista ja paloittele broileri. Kuivaa broileripalat huolella. Kuumenna öljy padassa ja ruskista palat.

Lisää hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Hauduta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää tomaattisose, lihaliemi ja paprika. Hauduta tunti. Lisää pavut ja smetana ja hauduta vielä noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä