Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SLAAVILAINEN KANAPATA

1 broileri tai 1 kg broilerin paloja

3 rkl öljyä

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

2 rkl tomaattisosetta

1 dl lihalientä

1 punainen paprika

2 dl pakastepapuja

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

2 dl smetanaa

Puhdista ja paloittele broileri. Kuivaa broileripalat huolella. Kuumenna öljy padassa ja ruskista palat.

Lisää hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Hauduta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää tomaattisose, lihaliemi ja paprika. Hauduta tunti. Lisää pavut ja smetana ja hauduta vielä noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä