Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

METSäSTäJäN KANAPATA

1 pakastebroileri (1 kg)

3 rkl voita

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus meiramia

1 punainen paprika

2 rkl portviiniä

1 dl kermaa

1 dl lihalientä

2 dl ryöpättyjä suolasieniä

1 nippu persiljaa

Sulata, kuivaa ja paloittele broileri (ks. 1.5.3 kanan esikäsittely). Sulata voi ja laita broilerinpalat ruskistumaan. Ruskista noin 5 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla. Puhdista ja paloittele paprika. Sekoita joukkoon kerma, paprika, portviini, lihaliemi ja paloitellut sienet. Hauduta noin 45 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa hienonnetulla persiljalla koristeltuna riisin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä