Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KIINALAINEN LIHAPATA

0,6 kg luutonta sianlapaa
4 sipulia
2 dl suikaloituja vihanneksia (mm. selleri, porkkana, paprika ja purjo)
3 rkl margariinia
6 dl lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus inkivääriä
3 rkl soijaa
1 rkl sokeria
1 rkl maissijauhoja

Ruskista suikaloidut lihat margariinissa. Lisää hienonnetut sipulit ja suikaloidut vihannekset. Hauduta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää neste. Mausta ja hauduta noin 20 minuuttia. Sekoita maissijauhot tilkkaan kylmää vettä. Kaada seos siivilän läpi pataan samalla sekoittaen. Hauduta noin 10 minuuttia.

Tarkista maku ja tarjoa riisin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä