Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KALIFORNIANPATA

0,5 kg naudan paistia

3 rkl margariinia

3 sipulia

4 porkkanaa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

6 dl lihalientä

2 rkl vehnäjauhoja

3 ananasrengasta

Ruskista kuutioitu liha margariinissa. Lisää hienonnetut sipulit ja suikaloidut porkkanat. Hauduta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää neste. Mausta ja hauduta noin 20 minuuttia. Saosta tarvittaessa kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla, jotka on hyvä kaataa pataan siivilän läpi samalla sekoittaen.

Lisää paloitellut ananasrenkaat ja hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä