Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KALIFORNIANPATA

0,5 kg naudan paistia
3 rkl margariinia
3 sipulia
4 porkkanaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
6 dl lihalientä
2 rkl vehnäjauhoja
3 ananasrengasta

Ruskista kuutioitu liha margariinissa. Lisää hienonnetut sipulit ja suikaloidut porkkanat. Hauduta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää neste. Mausta ja hauduta noin 20 minuuttia. Saosta tarvittaessa kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla, jotka on hyvä kaataa pataan siivilän läpi samalla sekoittaen.

Lisää paloitellut ananasrenkaat ja hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä