Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MEKSIKOLAINEN PAPUPATA

2 dl valkoisia papuja
0,5 kg lampaanlihaa
2 rkl margariinia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl chilijauhetta
0,5 tl jauhettua mausteneilikkaa
2 valkosipulinkynttä
2 sipulia
4 dl lihalientä
0,5 dl tomaattisosetta tai chilikastiketta
2 rkl vehnäjauhoja
1 vihreä paprika
1-2 dl rusinoita

Liota papuja runsaassa kylmässä vedessä 10 tuntia. Leikkaa lampaanliha pieniksi paloiksi ja ruskista palat margariinissa. Lisää hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Hauduta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja mausteneilikalla. Lisää lihaliemi, tomaattisose ja kuutioitu paprika. Hauduta noin 40 minuuttia. Saosta tarvittaessa kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla, jotka on hyvä kaataa pataan siivilän läpi samalla sekoittaen. Lisää rusinat ja hauduta noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin ja salaatin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä