Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MAKSAPATA

0,3 kg naudan maksaa

2 rkl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

ripaus pippuria

ripaus timjamia

ripaus meiramia

5 dl vettä

1 purjo

2 porkkanaa

2 palsternakkaa

0,5 dl pakastemaissia

Huuhdo ja kuivaa maksa. Leikkaa se 1 ,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita muovipussissa jauhot, suola ja muut mausteet. Laita maksapalat muovipussiin ja ravistele siten, että jokainen pala jauhottuu. Puhdista ja kuori kasvikset. Viipaloi purjo ja suikaloi porkkanat ja palsternakka. Ruskista maksapalat nopeasti useassa erässä. Siirrä ruskistuneet palat pataan. Lisää pataan neste ja kasvikset. Hauduta puoli tuntia. Laita maissit joukkoon ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele pinnalle persiljaa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä