Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MAKSAPATA

0,3 kg naudan maksaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
ripaus pippuria
ripaus timjamia
ripaus meiramia
5 dl vettä
1 purjo
2 porkkanaa
2 palsternakkaa
0,5 dl pakastemaissia

Huuhdo ja kuivaa maksa. Leikkaa se 1 ,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita muovipussissa jauhot, suola ja muut mausteet. Laita maksapalat muovipussiin ja ravistele siten, että jokainen pala jauhottuu. Puhdista ja kuori kasvikset. Viipaloi purjo ja suikaloi porkkanat ja palsternakka. Ruskista maksapalat nopeasti useassa erässä. Siirrä ruskistuneet palat pataan. Lisää pataan neste ja kasvikset. Hauduta puoli tuntia. Laita maissit joukkoon ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele pinnalle persiljaa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä